GT

Kvällens film att se är Gran Torino med "Clintan" i spetsen! :)
   Den verkar vara bra, så hoppas på att den är det med.

Clintan brukar ju göra/vara med i bra filmer.





IKEA

Hmm typ tredje dagen på rad man blir ivägschasad till IKEA. Idag var det textilfärg, skötbord+tillbehör, stålvajrar+draperi och en himmelsäng. Det mesta av det skulle till barnrummet.  Aaa allt förutom textilfärgen. :p

Och nu sitter man här, med en kopp kaffe och är slapp efter att ha satt ihop grejerna. IKEA-skit!!!
  Det var lite jobbigt o sätta upp men resultatet gjorde det värt tycker jag. hehe
Snart helg med, så vad göra då? snögubbar eller något annat barnsligt kanske ?



Besök!

Idag får vi besök! farsan och farmor kommer hit ett tag. Ska åka och möta upp dom i City om någon timme. Vi ska köpa hem lite mat och fika, för älsklingen orkar inte följa med till stan för hon får så ont i magen och ryggen då, stackarn.

Skönt iaf att jag äntligen kan lyssna på musik i bussen, så slipper man höra allt tjatter från småfolket :-p
      Sånt bra drag i lurarna :-)

    


Saknar min Enzo! :/

Saknar min hund Enzo, som jag var tvungen att lämna tillbaka till fodervärden för ett tag sen.! Vill bara ha henne tillbaka, världens goaste hund.











Fika in tha city!!!!!!

Igår var jag och S iväg till stan för att fika med ett annat par och deras bebbe. Det var jäkligt trevligt att träffa lite nytt o trevligt folk. Satt och drack kaffe o snackade i dryga 2-timmar, det var skoj de. Fast lite väl mycket tjatter i bakgrunden dock.
   Deras bebbe låg och sov hela tiden, hehe skitsöt. Nu längtar jag bara tills vår egna lilla skitunge ska ploppa ut så man får gosa massor med honom. :-)

Hoppas på fler fikor eller något snart.




Gissa filmcitatet!

"-I wanna know who im looking at!
  -What?
  -Ehh, I wanna know who im talking to!"


Mazegame!!!

Undrar hur man kommer bli som farsa egentligen, såg nyss ett klipp som förmodligen ett par idioter till föräldrar lagt ut på youtube. I klippet lurar dom sitt lilla barn att spela ett spel som heter MazeGame. När man kommit en bit in i spelet så hoppar "tjejen" i Exorsicten upp och skriker högt!!!!!
    Jag skrattade så tårarna sprutade när jag såg det här, sen kände jag lite ångest över det, så synd om tjejen som blir så rädd, lär säkert få men för livet med. 


 


Flashback

Igår satt Stine och var inne i något på datorn, vad vet jag inte. Men det jag vet är att hon samtidigt satt och fingrade på min snusdosa som jag lagt en använd prilla på, hon trodde det var hennes mobil hehe. Jag vet, jag är äcklig som lägger en använd snus på dosan men men skitsamma. Kul var det iaf då hon upptäckte vad hon höll på med och skrek till haha

Fick en liten flashback ang det där. Det var i förra lägenheten, jag höll på att fixa med något i hemmet. Kände att jag hade något på handflatan så jag började såklart fingra på det, pilla och klämma, tills det nöp till. Ajj som fan, kollade vad det var jag hade i handen! en stooor fet skalbagge som glänsde var det som var i min hand. AAAAAAHHHHHHHHiiiiss

Lite förvånad faktiskt över att ingen granne kom ner och knackade på för att fråga om det var jag som hade en skrikande flickorkester i hemmet. Så måste det ha låtit som jag skrek hahahaha
   Men vafan, ofta man har en skalbagge i handen bara sådär :s



"¤#%&/(/&/()=?()?=

Blogg.se är SEEEEEEEEEGT!!!!!!!!!!!! Palla

Första dagen!

Idag var första dagen på nya jobbet! kom 30min förtidigt så köpte en kaffe och satte mig i personalrummet och drack och läste en tidning. Så blev kl. 10 och jag och en tjej som också hon var där första dagen fick sitta och lyssna på när chefen gav oss en snabb utbildning på några timmar. Efter det så gick vi ut till de övriga i personalen, jag tog ett headset och pluggade in i nån slags switcher så jag kunde lyssna på när en erfaren kille bokade in lite möten.
    Helt plötsligt var det dags att gå hem, så imorgon känner jag mig hyfsat redo att köra igång på riktigt, ska bli spännande!

Önska mig lycka till! hehe :)

Som du vill morsan!

Lägger ut på frillan då. Före & efter.



Före:


  



Efter:


     


Det blev helt okej tycker jag. Kunde inte bli så mkt värre än innan hehe


Jobb!

Dagen började bra, precis innan jag skulle dra till City, så ringde telefonen. Det var tjejen som intervjuade mig i förra veckan, hon undrade om jag fortfarande var intresserad och självklart svarade jag ja. Hon sa att jag hade gett så bra intryck då vi talades vid senast. Aldrig fel att höra något sånt :)
   Det fanns bara två lediga platser och jag såg ett helt A4-papper fullt med namn på folk som sökt och skulle bli intervjuade, så jag hade inte så höga förväntningar på att få jobbet. Men imorgon kl. 10:00 ska jag och den andre som fick en plats gå på en utbildning. Känns kul och spännande.

Idag har jag varit och handlat lite i stan, samt klippt mig och färgat håret.

Gissa filmcitatet!

"Elvis looked good, I aint no fag but Elvis looked prettier than most women. I always said if I had to fuck a guy, I mean had to! if my life depended on that, I´ll fuck Elvis!"

Wiggo!

Låg nyss och tittade på sötis mage, såg nästan ut som att hon hade tänt på ett smatterband och svalt. Hela magen guppade och trycktes uppåt! Jäklar vilket framtida fotbollsproffs vi kommer få, tänkte jag hehe.
   Jag la min hand lätt över S mage och kände det lilla livet i henne slå och sparka. Det är en sån härlig känsla, att veta att vi snart kommer ha ett litet spädbarn, som VI har skapat! som är HÄLFTEN Christopher och HÄLFTEN Christine.
    Tänk första gången man kommer hem från BB med en helt ny och färsk familjemedlem med sig. Ohh det lär vara en konstig men samtidigt helt obeskrivlig känsla som kommer slå emot en. Jag tänker att det nog kommer att kännas lite läskigt innan man kommer in i papparollen, då man inte längre kommer bli bra servad på BB,  utan måste ta alla initiativ bara vi två, det är en stor uppgift, men vi kommer nog garanterat att klara det galant och bli grymma föräldrar. Alltså grymma i positiv mening hehe

Filmtips!

Taken

Med bla. Liam Neeson, Maggie Grace m.fl.


Handling:

Den före detta spionen Ryan har privata problem, han har försummat dottern under uppväxten och slutar sitt jobb för att kunna vara närvarande. Ett problem är att han också är skild, hans före detta fru är gift med en industrimagnat och relationen mellan Ryan och hans ex är inte den bästa. Dottern vill åka till Frankrike och studera konst, pappan är orolig; hon är bara 17 år och ganska oerfaren vad gäller världen. Till slut ger han med sig, trots allt skall hon åka tillsammans med en vän och stråla samman med sin väns kusiner i Paris.
   När hon kommer till Paris så visar det sig att även hon har blivit lurad, hennes kompis har sett till att det är föräldrafritt och att de har en lägenhet helt för sig själva. Hon ringer pappa, överväldigad av dåligt samvete. Plötsligt rusar det in män och kidnappar hennes vän och börjar leta efter henne... Nu börjar en riktig berg och dalbana; vem ligger bakom - är det exfruns nya man som har fiender, eller är det något från hans tidigare liv?



Gissa filmcitatet!

"We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high powered blotter acid, a salt shaker half full of cocaine, a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers."

Alla hjärtans dag!

Hej på er! så idag är det alltså alla hjärtans dag! har ni fått något fint av era älsklingar? eller kanske fått något från nån hemlig beundrare?
  jag har egentligen aldrig brytt mig om alla hjärtans dag speciellt mycket, men det här året så kanske det kommer bli lite annorlunda. Ska försöka vara iaf lite romantisk hehe.


Den här rosen är till dig Christine, du betyder allt för mig.

               

Syntest!


Kossan.se

Gissa filmcitatet!

This shit is between me, you, and Mr. Soon-to-be-livin'-the-rest-of-his-short-ass-life-in-agonizing-pain rapist here.

The Wrestler

Idag ska jag kolla på filmen "The Wrestler", den har fått bra kritik samt ett par nomineringar. Så jag hoppas att den är bra.


Filminfo:

Under 80-talet var Randy "The Ram" Robinson wrestling-världens största namn. Nu är året 2008 och Randy söker fortfarande efter de stora pengarna och det pumpande adrenalinet.
   Han bor i en husvagn, i en skitig stadsdel. Han är förälskad i en lokal strippa, men hon ser honom bara som en kund. Han har, från ett tidigare äktenskap, en dotter som han aldrig träffar. För att livnära sig turnerar han i wrestlingens amatörliga, där publiken fortfarande älskar honom. När det inte räcker till jobbar han extra i en livsmedelsbutik. Det enda han verkligen älskar är att höra publiken skrika hans namn, men plötsligt händer det som inte får hända. Randy får en hjärtattack och läkarna säger att han inte får brottas mer. 


                                         

Design.

Älsklingen gjorde nyss om min design på bloggen! jag är helt värdelös på sånt så hon erbjöd sig. Tycker det blev bra, så tack Stine :-)

haha

Igår kom älsklingen utrusande från badrummet, helt röd i ansiktet och vettskrämd. DET LIGGER EN RÅTTA I TOAN - skrek hon.
 Jag började gapskratta och spolade i toan, sa till henne att lugna ner sig eftersom det bara var ludd från torktumlaren som jag slängt i toan. hahaha
  Min fru är då bra på att få en att bli glad :-) love u hunnybunny



Söta Alva!

Hade ju som sagt besök i onsdags. Fick då hålla i "plastsysters" sötnos Alva!


  Huuuur go & liten som helst :-)



Fina saker som vi fick på våran bröllopsdag! Tack så mycket ska ni ha allihopa. :-)


           

Smarta ungar!

FÖRSKOLETEST!

I vilken riktning åker bussen på bilden nedan?

Kör den åt höger eller vänster?



Kan du inte bestämma dig?

Titta noggrant på bilden en gång till!  

Du vet fortfarande inte...?

Samma bild visades för förskolebarn och dom fick samma fråga; åt vilket håll kör  bussen?


90% av barnen gav  följande svar:


'Bussen kör åt  vänster'



På  frågan; 'Varför tror du att bussen kör åt  vänster?' svarade barnen:

'Eftersom man  inte kan se dörren där man stiger på  bussen!'


Hur känner du dig  nu?????

  


Poker!

Sitter uppe och spelar poker! Älsklingen ligger och snarkar så sött i sängen.  Imorgon ska hon till BM och ta lite blodprover på fastande mage, stackarn, hon som knappt klarar sig utan frulle.
  Idag har vi lagat god gryta, med massa gottigott i. Sen bakade vi en kladdkaka och satte oss i soffan och kollade på en film (Unknown). Den var ganska så bra.

Tog lite flummiga bilder på djuren med hehe





Köpte nydligen en bok (Aldrig Fucka Upp) av Jens Lapidus som även skrev (Snabba Cash), Aldrig Fucka Upp är en uppföljare till den. Kategorin är Jens Lapidus egen påhittade genre "Stockholm Noir".
 Har ni inte läst dom här böckerna så tycker jag att ni genast ska dra till närmsta bokhandlare och införskaffa er dessa. Dom är riktigt bra, älskar sättet som Jens skriver på.


Herr Botvidzon :-)

Ja, då var man en gift man då hehe. Vaknade tidigt igår, skulle följa med Kjell, Evamy, Fredrik och Alva till tågstationen. E, F & A skulle åka och till Nybro. Det var verkligen hur kul som helst med besök och att få träffa lilla Alva, sötaste barnet jag har sett hehe, nu längtar man ju verkligen tills ens egna barn kommer.
 
Efter jag och Kjell släppt av dom vid tågstationen så åkte vi vidare och letade upp Stadshuset, sen åkte vi tillbaka hem, åt frukost och gjorde oss iordning.
  Kl.10:15 ungefär var vi inne i vigselsalen i Stadshuset, hon som vigde oss förklarade oss Man och Hustru och jag fick kyssa bruden :)
  Det var fint, men gick snabbt. 

Efter vigseln så åkte vi tillbaka hem, fikade och pratade lite. Sen gick jag och Kjell en lång promenad med Mille, kul att få gå och prata lite med Kjell, supertrevlig gubbe de hehe. 
 
Älsklingens syrra kom på besök sen på eftermiddagen, då åkte vi alla på en jättemysig restaurang som heter Hamlet! jag beställde in plankstek och den var huuuur god som helst, kommer lätt besöka den restaurangen fler gånger.
 Efter restaurangbesöket åkte mamma och Kjell hem.

På kvällen kom C´s föräldrar och hälsade på, vi fick en jättefin blombukett av dom, och fina kort. Tack så mycket :)
  Vi fikade och pratade. Kul att man har fått världens snällaste svärföräldrar :)






På Torsdag

så ska jag och Stine gifta oss! Ska bli riktigt kul, kommer bli en stolt Botvidzon :-)

Får besök av morsan och hennes man imorgon, de ska följa med när vi gifter oss. Kul med besök :)


Sjuk

Har inte haft tid eller ork att skriva dom senaste dagarna. Känner mig krasslig.
  Var iaf iväg på en jobbintervju igår, gick skitbra tycker jag. Eller hoppas jag. Han jag snackade med skulle iaf bara prata igenom lite saker med han som bokade upp intervjun, sen skulle dom höra av sig. 
  
   Igår var jag och älsklingen hos BM, allt såg bra ut med C´s värden och barnet verkade må bra där inne med, hjärtat pickade på snabbt. Fick även se ännu ett ultraljud igår, barnet låg så fint där inne och såg ut att suga på tummen hehe. :-)


RSS 2.0