Jobb!!!!!

Igår, (fredag) så vaknade jag av att mobilen ringde. Det var angående ett vikariejobb, jag hade satt upp mig en vecka tidigare på en vikarielista. Och nu behövdes alltså min experthjälp hehe, det var på en förskola jag skulle på nu alltså. Blev lite nervös, för jag har aldrig tidigare jobbat med barn, men samtidigt tänkte jag att "fan, det här är ju skitbra övning tills min egna lillplutt kommer"...
  Snabbdusch och snabbfrukost, sen iväg till bussen, av i resecentrum sen byte till nästa buss som skulle ta mig till förskolan. Kom dit med god marginal, 20min tidigare än jag skulle börja.
   Hälsade på alla och blev visad runt, sen gick jag och satte mig på ett golv i ett av lekrummen där det var samling, vi sjöng massa sånger och det var hur mysigt som helst. Vissa barn kallade mig pappa, hahaha så jäkla söta!
   Det var ett barn som var mindre än alla andra, han blev ledsen och grinade när han var på golvet så jag fick lov att bära på honom nästan halva dagen, han var huuuur söt som helst, låg och höll på att somna i min famn, han höll runt mitt pekfinger och petade på min tumnagel, kollade mig ljupt i ögonen med sina stoora blå ögon, sen somnade han.
   Det här är ett jobb jag verkligen hoppas att jag får komma till fler gånger, trivdes som fisken i vattnet, lekte, läste sagor, matade, och städade undan hela dagen. Hur kul som helst.
  
  På måndag ska jag även på en intervju inom äldreboendet, så hoppas på att få vikarieplats även där.

TREVLIG HELG PÅ ER!!!

Ännu en dag i skogen!

Var uppe med tuppen imorse, fixade en brakfrukost och började kolla lite på House, sen drog jag och C på oss ytterkläderna, satte kopplet på mille och drog iväg mot urskogen hehe.
  Jäkligt skönt att gå ut på en morgonpromenad faktiskt, luften känns så mkt renare. Tog med mig nya kameran som vanligt, såklart tog man lite kort med, samt ett videoklipp på våran hund med damp/adhd.?


Mille går bärsärk på en isfläck:




Vi i all vår glans! :-)



Jobbintervju

Ska på en jobbintervju på måndag! hoppas på att få börja jobba nu. Inte roligt att bara gå hemma och inte ha något jobb. Nu när man ska bli en familj måste man ju verkligen kunna dra hem några kulor i månaden.
   Så kanske man kan spara undan lite från extraknäcket med. Skulle vara ett stort fett PLUS :-)

Darling and I

Vi hade tråkigt, så tog fram kameran och fjollade loss lite hehe



hehe dags att raka sig ser jag! :p

Idag är C i stan med hennes syrra, så ska passa på att se lite mastodontfilmer hehe
Kanske städa lite med, men har blivit så jäkla duktig på att hålla rent så finns inte mkt att städa. :)

Fan, vill ha ett JOBB! någon som har lite kontakter och kan fixa in mig nånstans? =)

Skogspromenad!

Idag har det varit hyfsat väder här, så vi passade på att ta en långpromenad i skogen med Mille. Så skönt att bara glida runt ett tag i skogen, fylla lungorna med ren och fräsch luft.
   Avslutade promenaden med att gå till Ica och köpa lite popcorn och annat tills ikväll.

Nu ska jag iväg och laga käk, bruna bönor, bacon & potatis! MUMMA!!!



Veckans kalkon!

Nämnde innan att jag skulle kolla på "Midnight Meat Train"! nu har jag sett den och det var ju inte direkt någon höjdare. Tyvärr var den mycket sämre än vad jag trodde den skulle vara. Inte ett dugg läskig heller. :/
   Så har du/ni tänkt att kolla på den filmen, hör av er efter och säg vad ni själva tyckte om den.




Härliga gråa måndag!

Hej, hoppas eran helg har varit bra! det har min varit iaf. Fått klart både hallen och barnrummet. Sen hade vi ju storfrämmande igår med, älsklingens föräldrar kom hit på kaffe och C´s pappa passade på att sätta upp en lampa i hallen. Tack så mycket!

Annars har det inte hänt så mycket, har mest kollat på film på kvällarna, har inte varit något uteväder, bara grått och regnigt!
 Vad har ni gjort i helgen?

Lägger ut lite random bilder!!!




The Midnight Meat Train

Nu ska jag och älsklingen kolla på en skräck. The Midnight Meat Train! hoppas att den är bra och framförallt läskig.
  Någon som kan tipsa mig om en schyst skräckfilm? Skulle va schyst.





Uppföljaren till "Snabba Cash"

Skrev ju för ett tag sen att jag läst en grymt bra och spännande bok, "Snabba Cash". Såg häromdagen att det finns en uppföljare till den, Aldrig Fucka Upp". Någon av er läsare som kanske har läst den? isåfall, var den bra? dålig? kanske lite både och?

Aja, i vilket fall som helst så ska jag börja läsa den boken snart. Hoppas att den är lika bra som första boken.

Snodd text från "MEGASTORE.SE":

Jens Lapidus debutroman Snabba cash är en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker. Med läsare i alla grupper. En exportsuccé som hittills sålts till 17 länder, däribland England och USA. Den ska bli film. Nu kommer uppföljaren.

Det är nya karaktärer, helt nya huvudpersoner. Men det är samma Stockholm, samma undre värld, samma bossar i toppen. Juggebossen Radovan härskar fortfarande. Och nu, i Aldrig fucka upp är det även snutarnas stad, de verkliga snutarnas verkliga stad.

Det är initierat, detaljerat och skrämmande. Grymt trovärdigt. Med skoningslöst driv skildrar Jens Lapidus de kriminellas egen logik som ingen annan tidigare gjort. Vi vill ju helst att det ska vara svartvitt, de onda mot de goda, i Aldrig fucka upp är det inte så enkelt. Inspirerad av James Ellroy skapar Jens Lapidus en egen genre, Stockholm Noir. Det Ellroy gjorde med femtiotalets Los Angeles i böcker som Los Angeles konfidentiellt och Den stora tomheten, gör Lapidus med Stockholm idag. Och perspektivet är the bad guys. Totalt.

"Smaken av metall i käften. Passade inte in. Som när man borstat tänderna och råkar dricka juice. Fullkomlig förvirring. Fast nu - egentligen passade den in. Blandad med rädsla. Panik, dödsångest.

En skogsdunge. Mahmud: på knä på gräset. Händerna på huvudet. Som nån jävla Viet Cong-lirare i en krigsfilm. Underlaget blött. Fukten trängde igenom hans jeans. Klockan: kanske nio. Himlen var fortfarande ljus. Runt omkring honom: fem shunnar, alla modell livsfarlig. Snubbar som inte bangade. Som säkert klippte killar som Mahmud till frukost en gång i veckan. Hur gärna som helst.

Chara: Kyla i luften mitt i sommaren. Ändå kände han lukten av svett på sin hud. Hur fan hade det här gått till? Han skulle ju leva livet. Ute från kåken - fri som en fågel. Och sen kom det här. Kunde vara game over nu. Allti-fucking-hop.

Han försökte viska trosbekännelsen trots gannen i munnen. "Ash-Hadu anla-ilaha illa-Aallah."

Snubben som höll puffran i hans käft kollade ner på honom. "Sa du nått, eller?" Mahmud vågade inte röra huvudet. Sneglade upp. Kunde ju inte säga något med en gann i munnen."


Mer folk till eran blogg??

Gör då såhär:
Klicka på den här länken
Mer Trafik
Gå in och anmäl er, ni kommer få mycket mer besökare,
bara genom att registrera er, och titta på andras bloggsidor, 2poäng per blogg ni tittar på.

Före & Efter-bilderna



FÖRE:






EFTER:





Så vad tycker ni? helt ärligt alltså, vad var snyggast, före eller efter?


Målat

Har målat i hallen typ hela dagen idag, 2 lager. Jag kom på att jag inte är så duktig på att måla. Skvätte ner hela golvet, målade på lister etc. etc. Men i slutändan så tycker jag att resultatet blev jäkligt najs iallafall :)
  Jag kommer att lägga in före och efter-bilder senare. Måste lägga mig i soffan och slappa ett tag först.



Hooligans

Någon som sett filmen Hooligans? Helt okej film.
  Slutlåten i den filmen är jävligt skön tycker jag. Länkar ett youtube-klipp till den...



En dag på IKEA!

Jag och älsklingen lämnade hundf*n hemma ensam idag, tog bussen till IKEA, men före de gick vi in och handlade några bebiskläder på Lindex, jag valde brallorna och C valde bodys och strumpor samt någonting mer jag inte kommer ihåg vad det var hehe.
  Sen drog vi iaf iväg runt hörnet där IKEA ligger, tog en IKEA-påse och fyllde den med kudde, täcke, spjälskydd, piss-skydd, matta, förvaringslådor m.m. allt till blivande barnets rum. Så har fått det ganska så najs där inne nu måste jag säga. Enligt mig alltså. :) Lägger in lite bilder så får ni avgöra vad ni själva tycker.




Kul!

Att så pass många är inne och läser min blogg fast jag precis börjat blogga! Skriv gärna en kommentar till mig så kan jag spana in era bloggar, skulle vara kul.
  Ha en fortsatt trevlig kväll!!!


Storstädning!

Idag är det storstädning som gäller hemma hos oss! damma, dammsuga, torka golv, skrubba badrum, diska och plocka bort all resterande skit. SKITKUL :/, men det behövs...


Blivande fotbollsproffset :-)

Låg nyss i sängen och tog på Christines mage, helt plötsligt var det någon därinne som kickade mig på handen! asså fyfan va ballt, tänk att det verkligen ligger en liten kille därinne som inte ens är färdigutvecklad och som samtidigt har värsta powern i foten :-)
  Blivande fotbollsproffs kanske? hehe

AHhh vill bara att han ska komma till oss nu, vi längtar sååå mycket.


Filmtips!

Såg en ganska bra film för några dagar sen som heter "Eagle Eye".

Handling:

Jerry Shaw (Shia LaBeouf) och Rachel Holloman (Michelle Monaghan) blir sammanförda under chockartade former. De känner inte varandra, men genom mystiska telefonsamtal från en kvinna de aldrig träffat, tvingas de utföra en rad uppdrag mot sin vilja. Och de kan inte komma undan - genom all den tekniska utrustning som finns i vår vardag, kan den mystiska kvinnan övervaka Jerry och Rachel dygnet runt och kontrollera deras handlingar.

Jag ger den 3.5 bananer utav 5 möjliga.



Kolla Trailern:


Digitalkamera

Beställde flyttning av internet då jag och C flyttade. Så fick jag en digitalkamera på köpet av Telia.
   Så nu när våran knodd kommer ska jag ta grymt mkt bilder :-)


Skriv till mig!

Hej på ER, ni som nu är inne och kikar här, tänkte bara att det skulle vara kul med nån kommentar, är ju ny på att blogga och skulle vara kul att få kolla in era bloggar när man har brist på saker att göra, lämnar såklart kommentarer till er med då.
  Ni kan ju alltid tipsa om någon bra film/bok/teknikpryl och/eller vad ni brukar hitta på om dagarna. Tips på rolig aktivitet. :-)

Boktips!

Tänkte tipsa om två bra böcker som jag nydligen har läst. Den ena boken "El Choco" är en sann berättelse om Jonas Anderssons liv i det ökända fängelset San Pedro i Bolivia. Han sitter inne för att ha försökt smuggla hem flera kilo kokain till sverige. Väl inne i fängelset vaknar han upp och lovar sig själv, att om jag överlever detta så ska jag leva ett hederligt svensson-liv.

Den andra boken heter "Snabba Cash", handlar om några personer ur olika tungt kriminella gäng i Stockholm. Denna bok är nog nästan ännu bättre än föregående nämnda bok. Läs och njut :-)

          





IKEA

Idag tvingade C iväg mig till IKEA, där köpte jag en tjock brun persienn samt en brun/beige matta. Nu ska jag försöka mig på att sätta upp persiennen, önska mig lycka till då jag hatar att sätta upp IKEA-prylar hehe.

Resultatet:


Fixar/slappardag

Hallå på er! Idag har jag och Stine fixat ut allt som inte ska vara i rummet som vi ska fixa till ett barnrum, Sen så satte jag upp lampa i taket samt satte på dörrarna på hyllan, så nu börjar vi få lite ordning i barnrummet äntligen. Det som är kvar att fixas där inne nu är att måla väggarna, sen förmodligen sätta dit nån ball bård, upp med en spjälsäng och in med lite andra praktiska saker. Har gott om tid på oss så inte så stor brådska enligt mig. S tycker däremot tvärtom hehe.


Sen på kvällen lagade jag och Christine supergod och enkel mat. En pastaröra med tonfisk, krossade tomater, stekt lök och vitlök samt lite kryddor och persilja.
   Avslutade kvällen med att se på "Fun with Dick & Jane", kul film som de flesta Jim Carrey rullar är enligt mig.

Nu är Det nanna kudden, så god natt på er!

RSS 2.0