"#%¤&/())=

Tror visst att pengar kan köpa lycka! hade jag haft deg, skulle jag iaf varit lyckligare med allt man kunde betala av samt köpa...

Lördag

Igår var jag, Stine och Mille hos Annika och Andreas, käkade god mat/efterrätt. Wok och panacotta. Första gången vi var hos dom så gick och spanade lite deras lägenhet, vart lite avis för dom hade skitfint och mkt större än oss :p hehe
  Iaf, sen efter käket så spelade vi spel (Så det kan låta) och jag och älsklingen ägde mohahahe närå, men vi vann iaf ;) men det spelar ingen roll egentligen för det var bara kul att spela. Blev förvånad över att S kunde så mkt om musik man knappt ens visste fanns. :p
  Kvällen avslutades med att vi kollade på Robinsson. Fick med oss lite blöjor och fina barnkläder med! så snälla :-)
En jäkligt rolig lördagskväll helt enkelt!

Trilogi

Den bästa trilogin enligt mig, som jag har sett är "Bourne-trilogin".
  Alla tre är fulla av spänning och action rätt igenom, sen är handlingen bra också tycker jag.

Om nån tycker någon annan trilogi är bättre så kom med din åsikt!


ZZzzzzzz

Suttit och spelat poker heeela kvällen/natten/morgonen så nu är jag helt slut, känner sympati för de med sömnsvårigheter nu, för fan vad man känner sig mysko i kroppen av att vara vaken så här länge.
  Over and out!

Äntligen

Nu är man frisk igen! bott i sängen i nästan 1 vecka nu, haft feber, halsont och varit hur trött och svag som helst. Inte kul alls. Men nu är man fit for fight igen.
  Storstädning idag, har gjort av oss med katten så nu kan man dammsuga utan att få allt för mkt hår överallt på direkten igen, blir väl lite hundhår men det är inte lika illa som katthårstussar som flyger runt som bollar överallt hehe.
Måste dra och posta massa paket idag med! blir en stressdag med andra ord.

Tripp till INDISKA!!!

Igår var älskling och jag på stan, kollade rätt mkt i Indiska, Grymt fina saker det finns där. Allt är så färgglatt, borde kanske ta sig en tripp till Indien nån gång, verkar vara ett soft land, inte lika grått och trist som kalla Sverige.
   Efter Indiska iaf, så åkte vi vidare till Ikea och gick runt och kollade in sakerna som finns där. Mkt skit egentligen, men finns ju vissa bra grejer där med. Avslutade med att köpa med mat från Donken.!


Möblerat om lite, så lägger in några bilder! (Klicka för att förstora bilderna)


         Gissa filmcitatet!

"Blanda inte in mig i vårat förhållande!"

RSS 2.0