Gissa filmcitatet!

"Elvis looked good, I aint no fag but Elvis looked prettier than most women. I always said if I had to fuck a guy, I mean had to! if my life depended on that, I´ll fuck Elvis!"

Kommentarer
Postat av: Andreas

True Romance? En av mina favoritfilmer så det känns rätt! :)



Annika kommer ifrån Örebro och jag är uppvuxen lite varstans, flyttade mycket som barn, men man kan väl säga att jag är från Västervik.



Ang. tips. Wow, det är en väldigt svår fråga. Det här kommer låta som en klysha, men det är väl att ta det som det kommer. Det är omöjligt att vara helt förberädd. Jag var mest livrädd för att den inte skulle vara välskapt och att han skulle ha nån utveckligsstörning och behöva grejer mot/till det istället... Grejer skulle väl kanske vara en bröstpump! Kommer inte på nånting som skulle vara mer pappa-relaterat :)

Nästan alla som var omkring oss på BB hade problem med ammningen, och bröstpumpen var ovärderlig.

2009-02-15 @ 19:59:15
URL: http://andreashyllman.wordpress.com
Postat av: Andreas

ptja, jag har en utveckligsstörd lillebror (därav min noja) och behövde flytta rätt ofta för att han skulle få bästa tänkbara vård, senare separerade morsan och farsan och jag flyttade rätt ofta mellan dem... satt och räknade för några år sedan att jag hade flyttat 42 ggr på 25 år... och nu är jag två år äldre plus 4 lägenheter.. så. ja.. 46ggr på 27 år.. det är väl ändå rätt skickligt? du anar inte på hur säker jag är på att flytta stora möbler genom små dörrpostar haha.

Och hur kommer det sig att ni valde Linköping? Studier?

2009-02-15 @ 21:15:52
URL: http://andreashyllman.wordpress.com
Postat av: Becka

Ja verkligen, fattar inte hur de kan gå så snett i visas huvud så de får för sig att göra massa dumt. Ja den har varit jätte bra, varit modell, barnvakt m.m. Ni då? =)

2009-02-16 @ 12:19:03
URL: http://metrobloggen.se/tiggis
Postat av: Becka

Det var mest ett jippo så man kom dit och blev sminkad, stylad och fotad och sedan kunde man köpa bilderna. Så var ju för alla som ville =). Har tre av bilderna jag köpte längre ner i min blogg =).

2009-02-16 @ 17:44:37
URL: http://metrobloggen.se/tiggis
Postat av: Daniel

Boys in the army? Min favvo p-rulle!

2009-02-16 @ 18:54:45
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0