The Midnight Meat Train

Nu ska jag och älsklingen kolla på en skräck. The Midnight Meat Train! hoppas att den är bra och framförallt läskig.
  Någon som kan tipsa mig om en schyst skräckfilm? Skulle va schyst.





Kommentarer
Postat av: Annica

Måste vara folk utan känslor över huvud taget.

Min förra hund var misshandlad som valp. Hur kan slå en liten hundvalp?! Den familjen hade två små barn. Undrar hur de blev behandlade....

Läcker blogg du har!

Hoppas filmen var bra.

/Annica

2009-01-24 @ 22:09:43
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: N

Men hej duuu.. haha, men fan va roligt! Jag kan ge ett mycket hett tips ... SOV MEDANS DU KAN! Jag menar det, alltså du kommer vara uppe varenda natt.. minst var 3-4 timme. Titta bara på mig, jag är uppe nu och matar min lille grabb :) Cool blogg du har förresten! Jag har sett the midnight meat train förresten.. den va helt okej i min mening..

2009-01-25 @ 00:28:14
URL: http://kastri.blogg.se/
Postat av: Annica

Tack!

Det är min son på båda bilderna. Den ena när han var en dag gammal och den andra när han var trygt tre. Nu är det inte långt kvar tills han blir fem. Fasen vad tiden går!

Ha en skän söndag!

2009-01-25 @ 11:43:29
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Annica

He he.

Som mamma kanske det är svårt att ge en pappa tips. Men ett något generellt är: NJUT! Ha inte massa förväntningar utan ta dagen som den kommer. Tiden går så fruktansvärt fort så bara njut. Och ta det lugnt. Nån som kan ge dig mer tips är säkert maken. Han bloggar han med. www.jalonen.blogg.se

Han ör nog bättre lämpad på att ge tips än vad jag är. ;-)

Ha en skän kväll!

2009-01-25 @ 16:31:38
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: N

Haha, jag har fortfarande inte kommmit in i dagsrytmen hihi. Han är 2 veckor idag :) föddes den 11 jan 09. Okej, faktiskt så var Wiggo ett namnförslag på vår pojk också! Men det blidde Theodor. Ja men för fan, se La Bamba! Den är riktigt bra. Du kanske även känner igen huvudrollsinnehavaren :)

2009-01-25 @ 23:11:28
URL: http://kastri.blogg.se/
Postat av: N

haha, tackar tackar! Jodå, han är så ny som det kan bli. Klockan är 05.41 på morgonen och jag ska strax till jobbet.. han har spytt som en gris hela natten så jag är rätt så trött nu ;) hehe. Första dagen efter dem dära 14 dagarna man har rätt till efter att han har fötts. Suck..



Ja, jag tror jag har sett den. Jag älskar filmer, så jag plöjer egenom filmer typ. Jag och tjejen. Tror den va rätt flummig jag. Läste din lilla recension om El-Choco. Blev grymt sugen på den:D Jag håller på att läsa "Värsta farsan" nu. As-rolig haha. Han skriver om hur det var när han blev pappa. Bara massa humor hela tiden hehe..



Bara säg till när du vill ha tips, jag får erfara typ 20 st varenda dag :D

2009-01-26 @ 05:45:52
URL: http://kastri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0